Urządzenia i Akcesoria
Boeuf Bourguignon
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
4 Portion
Składniki
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Knoblauchzehen3
-
Bratbutter4 EL
-
Rindsvoressen (3 cm)800 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Weissmehl30 g
-
Tomatenpüree30 g
-
Bratspeck, in Tranchen (2 cm)160 g
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Nelke1
-
Rosmarin1 Zweigchen
-
Rotwein500 g
-
Champignons230 g
-
Silberzwiebeln in Essig150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
54 g
Kalorie
2654 kJ /
635 kcal
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto milanese
30 min
Crevetten Sweet and Sour
40 min
Stroganoff
45 min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Rindsvoressen
1 godz. 50 min
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55 min
Munder Safranrisotto
45 min
Egli-Knusperli
1 godz.
Bündner Capuns
35 min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1 godz.
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1 godz. 30 min
Züri-Gschnätzlets
50 min