Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon

4.2 52 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
4 Portion

Składniki

  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Knoblauchzehen
    3
  • Bratbutter
    4 EL
  • Rindsvoressen (3 cm)
    800 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    4 Prisen
  • Weissmehl
    30 g
  • Tomatenpüree
    30 g
  • Bratspeck, in Tranchen (2 cm)
    160 g
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Nelke
    1
  • Rosmarin
    1 Zweigchen
  • Rotwein
    500 g
  • Champignons
    230 g
  • Silberzwiebeln in Essig
    150 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 54 g
Kalorie 2654 kJ / 635 kcal
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...