Urządzenia i Akcesoria
Boeuf Bourguignon
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
4 Portion
Składniki
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Knoblauchzehen3
-
Bratbutter4 EL
-
Rindsvoressen (3 cm)800 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Weissmehl30 g
-
Tomatenpüree30 g
-
Bratspeck, in Tranchen (2 cm)160 g
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Nelke1
-
Rosmarin1 Zweigchen
-
Rotwein500 g
-
Champignons230 g
-
Silberzwiebeln in Essig150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
54 g
Kalorie
2654 kJ /
635 kcal
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poulet-Stroganoff
50 min
Apfel-Pulled-Pork
8 godz. 20 min
Risotto milanese
30 min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min
Stroganoff
45 min
Munder Safranrisotto
45 min
Riz Casimir
45 min
Panang-Curry
45 min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 min
Züri-Gschnätzlets
50 min
Rindsvoressen
1 godz. 50 min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1 godz. 30 min