Gnocchi di patate ripieni di speck e Brie

Gnocchi di patate ripieni di speck e Brie

3.8 13 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 600 g di acqua
  • 600 g di patate a pasta farinosa con la buccia
  • ½ cucchiaino di sale
  • 130 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 100 g di speck a cubetti
  • 150 g di Brie a pezzi
  • burro fuso, a piacere
  • salvia fresca a piacere
  • Parmigiano reggiano grattugiato a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 496.5 kcal / 2077.3 kJ
Białko 24.9 g
Tłuszcz 22.2 g
Węglowodany 52.7 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 8.1 g
Sód 946.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...