Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate + q.b.
- 200 g di Feta a pezzi
- 100 g di concentrato di pomodoro
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- fette di pane tostato, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 5464 kJ / 1304 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 120 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa di pomodori ciliegia
1h 30min
Salsa di pomodori, pancetta e paprika
45min
Rigatoni giganti ripieni su salsa di pomodoro
1h 30min
Condimento al Gorgonzola alla maniera Usa
10 min
Tiramisù alle mandorle (vegan)
8h 55 min
Pesto di prezzemolo
10 min
Salsa al prezzemolo
20 min
Salsa al pomodoro
40min
Salsa al pomodoro
40min
Salsa dip ai peperoni (vegan)
15 Min
Penne al ragù vegetale, finocchietto selvatico e scaglie di Parmigiano reggiano DOP (di Francesca Romana Barberini)
35min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 min