Bicchierini ai peperoni arrostiti

Bicchierini ai peperoni arrostiti

5.0 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
30 porzioni

Składniki

  • di cipolla in quarti
    70 g
  • di olio di oliva
    1 cucchiaio
  • spicchi di aglio
    3
  • di zucchero
    1 cucchiaio
  • di crema di peperoni
    2 cucchiai
  • di pomodori in scatola
    400 g
  • di peperoni rossi arrostiti in scatola
    300 g
  • di brodo vegetale
    200 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    ¼ di cucchiaino
  • basilico fresco per guarnire

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 16 kcal / 67 kJ
Białko 0.3 g
Tłuszcz 0.9 g
Węglowodany 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...