
Urządzenia i Akcesoria
Boczek z kimchi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje
Składniki
-
cebuli pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)100 g
-
oleju rzepakowego10 g
-
surowego boczku, bez kości, bez skóry pokrojonego w 3 mm plastry500 g
-
wina ryżowego30 g
-
kimchi odsączonego z zalewy (patrz wskazówka)400 g
-
koreańskiej pasty chili gochujang (patrz wskazówka)20 g
-
ziarna sezamu prażone, do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
729.6 kcal /
3052.7 kJ
Białko
14.1 g
Tłuszcz
69.2 g
Węglowodany
9.7 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
24.4 g
Sód
504.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA AZJATYCKA
10 Przepisów
Polska
Polska