Aleta de ternera con salsa barbacoa

Aleta de ternera con salsa barbacoa

4.2 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

  • 1000 g de agua
  • 1000 - 1200 g de aleta de ternera en una pieza
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
  • 1 cucharadita de orégano seco
  • 1 cucharadita de tomillo seco
  • 1 cucharadita de romero seco
  • 50 g de whisky
  • 150 g de salsa barbacoa

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 220 kcal / 921 kJ
Białko 29.7 g
Tłuszcz 9.99 g
Węglowodany 2.9 g
Błonnik 0.15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...