Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de queso parmesano en trozos
- 100 g mozzarella rallada
Masa
- 160 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 40 g de aceite de oliva
Relleno
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 750 g de salchichas blancas frescas (peladas y en trozos)
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 40 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 2 - 3 pellizcos de orégano seco
- 150 g de mozzarella rallada
-
8
lonchas de pepperoni
lub 8 lonchas de chorizo de Pamplona
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2824 kJ / 675 kcal
- Białko
- 27.8 g
- Węglowodany
- 30.9 g
- Tłuszcz
- 49 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.2 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 1546.1 mg
Alternatywne przepisy
Rigatoni pie
1 Std. 20 Min
Crêpes del emperador
30min
Torre de tacos
45min
Bollos de pizza
1h 40min
Pizza diavola
2h 15min
Buffalo chicken mozzarella
3 Std. 30 Min
Sándwich cubano
1 Std.
Calzone de salchichas rojas frescas y tomates secos
1h 40min
Pan chino
1 Std. 15 Min
Pizza alsaciana de calabaza y gorgonzola (Flammkuchen)
1 Std. 30 Min
Macaroni and cheese con beicon y crujiente de maíz
40min
Pizza gorda con masa crujiente
1 Std. 30 Min