Urządzenia i Akcesoria
Pieczone marchewki z miętą i tymiankiem (z osłoną noża miksującego 2.0)
Składniki
-
30 g oliwy z oliwek
-
¼ - ½ łyżeczki czosnku, granulowanego
-
¼ łyżeczki papryki, mielonej
-
¼ łyżeczki soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
-
800 g marchewek nieobranych, pokrojonych 5 cm kawałki
-
1100 g wody
-
liście mięty, świeże do dekoracji
-
liście tymianku, świeże do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kiszone rzodkiewki (TM6, TM7)
72h 30min
Talerz krojonych owoców z cytrynowo-miodowym dressingiem (TM6, TM7)
15min
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25min
Sałatka na ciepło z ziemniakami i jajkiem (z osłoną noża miksującego 2.0)
45min
Sałatka ze szpinakiem; Roladki z ryby, cytrusowy sos maślany; Pączki z sera koziego i sos z owoców jagodowych
1h 10min
Jajka z boczkiem i szpinakiem z Varomy; Fasola w sosie pomidorowym na ciepło
55min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25min
Frytki z warzyw z domową mieszanką przypraw
1h 5min
Sałatka ziemniaczana z rumienioną cebulą, orzechami i serem pleśniowym (z osłoną noża miksującego 2.0)
1h
Pieczone warzywa z sosem pomidorowym (z osłoną noża miksującego 2.0)
1h 30min
Kalafior z purée z groszku
40min