Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
TM6 TM5

Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)

4.5 (147 ocen)

Składniki

  • 500 g wody
  • 350 - 800 g zielonej fasolki szparagowej, świeżej lub mrożonej, uprzednio rozmrożonej, bez łyka, w całości
    lub 350 - 800 g żółtej fasolki szparagowej, świeżej lub mrożonej, uprzednio rozmrożonej, bez łyka, w całości

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
154 kJ / 37 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
1.9 g
Sód
2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy