Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)

Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)

4.5 179 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
350 g

Składniki

  • 500 g wody
  • 350 - 800 g zielonej fasolki szparagowej, świeżej lub mrożonej, uprzednio rozmrożonej, bez łyka, w całości
    350 - 800 g żółtej fasolki szparagowej, świeżej, lub mrożonej, uprzednio rozmrożonej, bez łyka, w całości

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 2 mg
Białko 2 g
Kalorie 154 kJ / 37 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...