Wersje kompatybilne
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g wody
-
350 - 800
g zielonej fasolki szparagowej, świeżej lub mrożonej, uprzednio rozmrożonej, bez łyka, w całości
lub 350 - 800 g żółtej fasolki szparagowej, świeżej lub mrożonej, uprzednio rozmrożonej, bez łyka, w całości
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 154 kJ / 37 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35 Min
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30 min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25 min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (700-1200 g)
45 Min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 min
Gotowanie na parze kukurydzy w kolbach
25 min