Urządzenia i Akcesoria
Biscottini alla crema gianduia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
20 pezzi
Składniki
-
350 g di crema gianduia
-
3 uova
-
300 g di farina tipo 00
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
15.6 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
420 kJ /
100.4 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
10.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gusto d'estate
20 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Plumcake patate e speck
2 godz.
Bignè arcobaleno
2 godz.
Plumcake ripieni al gianduia
50 min
Quadrotti alle gocce di cioccolato
1 godz.
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1 godz. 30 min
Plumcake al cocco
55 min
Pariser bullar
2 godz. 50 min
Frittata di linguine
35 min
Ciambella al cioccolato e crema gianduia
1 godz.
Torta semplice al cioccolato
50 min
Ciambella vaniglia e cioccolato
40 min
Plumcake soffice yogurt e cioccolato
1 godz. 30 min