Friggitelli ripieni in pastella
TM31 TM5 TM6

Friggitelli ripieni in pastella

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • 12 peperoni verdi friggitelli, lavati e asciugati
  • 2 uova, gli albumi e i tuorli separati
  • 100 g di formaggio caciotta a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di formaggio fresco spalmabile
  • 3 fogli di alga nori, tagliati in 4 rettangoli (12 mini rettangoli)
  • 300 g di olio per frittura
  • 2 pizzichi di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1711 kJ / 409 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
39.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy