
Urządzenia i Akcesoria
Friggitelli ripieni in pastella
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni
Składniki
-
peperoni verdi friggitelli, lavati e asciugati12
-
uova gli albumi e i tuorli separati2
-
di formaggio caciotta a pezzi (2-3 cm)100 g
-
di formaggio fresco spalmabile50 g
-
di alga nori tagliati in 4 rettangoli (12 mini rettangoli)3 fogli
-
di olio per frittura300 g
-
di sale2 pizzichi
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
409 kcal /
1711 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
39.4 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Senza glutine
5 Przepisów
Włochy
Włochy