Friggitelli ripieni in pastella

Friggitelli ripieni in pastella

4.0 1 ocena
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni

Składniki

  • peperoni verdi friggitelli, lavati e asciugati
    12
  • uova gli albumi e i tuorli separati
    2
  • di formaggio caciotta a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di formaggio fresco spalmabile
    50 g
  • di alga nori tagliati in 4 rettangoli (12 mini rettangoli)
    3 fogli
  • di olio per frittura
    300 g
  • di sale
    2 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 409 kcal / 1711 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 39.4 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...