Friggitelli ripieni in pastella

Friggitelli ripieni in pastella

4.0 1 ocena
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni

Składniki

  • 12 peperoni verdi friggitelli, lavati e asciugati
  • 2 uova gli albumi e i tuorli separati
  • 100 g di formaggio caciotta a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di formaggio fresco spalmabile
  • 3 fogli di alga nori tagliati in 4 rettangoli (12 mini rettangoli)
  • 300 g di olio per frittura
  • 2 pizzichi di sale

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 409 kcal / 1711 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 39.4 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...