Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de rhubarbe, coupée en tronçons
- 500 g de sucre à confiture
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 2214.8 kJ / 529.4 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 134.2 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 9.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelée de framboise
6 Std.
Confiture de fraises
6 Std.
Confiture de quetsches à la cannelle
6 Std.
Confiture de prunes à l'armagnac
6 Std.
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24 Std.
Confiture de mirabelles
1h 20 min
Confiture mirabelle-gingembre
1h
Confiture de framboises au romarin
30 min
Gelée de groseille
35min
Compote de rhubarbe
1h 5min
Gelée de fruits rouges
2 Std. 45 Min
Confiture de poires
6 Std.