Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de rhubarbe, coupée en tronçons
- 500 g de sucre à confiture
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 2214.8 kJ / 529.4 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 134.2 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 9.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24 Std.
Confiture de cerises
2 Std. 30 Min
Gelée de groseille
35 Min
Confiture de framboises au romarin
30 dk
Gelée de sureau
50 dk
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20 Min
Gelée de framboise
6h
Compote de rhubarbe
1h 5min
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Compote de prune à la cannelle
25 dk
Confiture de quetsches à la cannelle
6h
Confiture de mirabelles
1sa 20 dk