Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 d'eau
- 800 g de coings
- 600 g de sucre cristal (environ - même poids que les coings cuits)
- Wartości odżywcze
- na 20 g
- Kalorie
- 236 kJ / 56 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelée de coing
1h
Confiture d'abricots
6h
Gelée et pâte de coing
24 godz.
Coulis de tomates aux herbes de Provence
1h
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Confiture de tomates vertes
24 godz.
Gelée de coing et pâte de fruits
72h
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15 min
Coulis de tomates
35 min
Confiture de figues
1h 30min
Confiture figue-romarin
50 min
Crème de marrons
45 min