Urządzenia i Akcesoria
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porties
Składniki
-
water1550 g
-
wortelen ongeschild, in stukken (4 cm)400 g
-
jasmijnrijst250 g
-
verse champignons gehalveerd200 g
-
broccoli in roosjes150 g
-
teentje knoflook1
-
plantaardige olie20 g
-
pindakaas100 g
-
suiker10 g
-
sojasaus30 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
sesamolie10 g
-
rode paprika in dunne schijfjes (± 0,5 x 5 cm)150 g
-
lente-uien in stukken (3 cm)50 g
-
geroosterd en gezouten cashewnoten150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
762.5 mg
Białko
20.5 g
Kalorie
3159.9 kJ /
755.2 kcal
Tłuszcz
38.9 g
Błonnik
8.8 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
88.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flexitarische smaken
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 min
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Brak ocen
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1 godz. 15 min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1 godz. 40 min
Vegetarische bruine rijst
40 min
Fruitpapje met ontbijtgranen
Brak ocen
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 min
Groentencurry met rijst
Brak ocen
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 min
Balletjes met dadels en noten
Brak ocen
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1 godz. 15 min