Urządzenia i Akcesoria
Japanse stijl yaki udon met gehakt
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porties
Składniki
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in stukken (2 mm)10 g
-
sojasaus40 g
-
suiker20 g
-
rijstazijn1 el
-
sesamolie60 g
-
rode uien in stukken (0,5 cm)50 g
-
gehakt vlees (bv. varkensvlees, rundvlees, kip, kalkoen...)400 g
-
oestersaus20 g
-
paksoi in stukken (2-3 cm)200 g
-
rode paprika's in staafjes (± 5 x 1 cm)150 g
-
zout½ tl
-
verse udon noedels400 - 460 g
-
lente-uien in stukken (2 mm)20 g
-
geroosterd sesamzaad20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1348 mg
Białko
23.7 g
Kalorie
2694.8 kJ /
644.1 kcal
Tłuszcz
37.8 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
10.1 g
Węglowodany
49.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Aan tafel in 30 minuten
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 min
Paneer tikka pizza
Brak ocen
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 godz. 50 min
Omelet met kip op Thaise wijze
50 min
Chili van rund met citroenfeta
45 min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 min
Miso carbonara udon noedels
25 min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 min
Zoetzure varkensribbetjes
40 min