Urządzenia i Akcesoria
Goulash van linzen en champignons
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porties
Składniki
-
ui gehalveerd60 g
-
teentjes knoflook2
-
rode peper zaden verwijderd, in stukken1
-
water830 g
-
verse champignons in zijn geheel of in vieren gesneden300 g
-
20 g olijfolieolie20 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
droge rode linzen250 g
-
zout¼ - ½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
tomatenpuree20 g
-
currypoeder1 tl
-
cayennepeper, gemalen2 snuifjes
-
room, elk type (van koemelk) plus extra om te besprenkelen200 g
-
peterselie, vers gehakt, voor de garnering
-
stokbrood om op te dienen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
264.6 mg
Białko
19.4 g
Kalorie
1965.7 kJ /
469.8 kcal
Tłuszcz
24.6 g
Błonnik
8.3 g
Tłuszcz nasycony
12.1 g
Węglowodany
47.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Verwarmende gerechten
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vegetarische chili
1 godz. 5 min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Brak ocen
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 min
Soba noodle mee goreng
40 min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Brak ocen
Mini champignon pasteitjes
1 godz. 45 min
Linzenbrood
1 godz. 55 min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Brak ocen
Stevige linzenchili
50 min
Stoofgerecht met tofu
30 min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min