Urządzenia i Akcesoria
Zéphyrs fraise-lavande
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
1 bocal
Składniki
La veille
-
350 g de sucre en poudre
-
150 g de fraises coupées en deux
-
1 c. à café bombée de graines de lavande
-
1 blanc d'œuf
-
4 g d'agar-agar
-
75 g d'eau
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 bocal
Sód
62 mg
Białko
4 g
Kalorie
6204 kJ /
1465 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
359 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gâter les parents
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Cheesecake speculoos et caramel
2 godz. 45 min
Tiramisu sans lactose
12 godz. 30 min
Prime Board
Brak ocen
Blue Hawaii
10 min
Gâteau au fromage Baklava
Brak ocen
Gâteau au chocolat et ganache au chocolat
1 godz.
Crème pâtissière japonaise
Brak ocen
Sandwich glacé
14 godz.
Glace façon "Viennetta" à la vanille et au chocolat
8 godz. 50 min
Poulet frit coréen
3 godz. 10 min
Gâteau vapeur citron et myrtilles, glaçage au cream cheese et lemon curd
Brak ocen
Gâteau épicé aux pruneaux
5 godz. 30 min