梅醋漬南瓜

梅醋漬南瓜

4.0 1 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 48 godz. 45 min
850 克

Składniki

  • 1260 克
  • 南瓜 去皮,去籽,切片(約0.3公分)
    700 克
  • 冰糖粉
    40 克
  • 梅子醋
    110 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 克

Białko 1.6 g
Kalorie 337.6 kJ / 80.7 kcal
Tłuszcz 0.2 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 20.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...