Urządzenia i Akcesoria
塔香豆干杏鮑菇
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)50 克
-
油15 克
-
杏鮑菇 切丁(約1公分)200 克
-
五香豆干 切丁(約1.5公分)200 克
-
毛豆仁50 克
-
辣豆瓣醬30 克
-
醬油10 克
-
糖1 大匙
-
米酒10 克
-
新鮮紅辣椒 切圈10 克
-
新鮮九層塔 只取葉子15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13.7 g
Kalorie
792.7 kJ /
196.4 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
14.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
調味醬烹飪術
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan