塔香豆干杏鮑菇

塔香豆干杏鮑菇

4.7 21 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    15 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    50 克
  • 15 克
  • 杏鮑菇 切丁(約1公分)
    200 克
  • 五香豆干 切丁(約1.5公分)
    200 克
  • 毛豆仁
    50 克
  • 辣豆瓣醬
    30 克
  • 醬油
    10 克
  • 1 大匙
  • 米酒
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 切圈
    10 克
  • 新鮮九層塔 只取葉子
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 13.7 g
Kalorie 792.7 kJ / 196.4 kcal
Tłuszcz 9.8 g
Błonnik 4.4 g
Węglowodany 14.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...