白菜蕃茄豆腐湯

白菜蕃茄豆腐湯

4.4 17 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 洋蔥 切小丁
    30 克
  • 牛番茄 切小塊(約2公分)
    250 克
  • 蔬菜高湯
    1000 克
  • 1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 番茄醬
    20 克
  • 小白菜 切段(約5公分)
    80 克
  • 嫩豆腐 切丁(約1.5公分)
    80 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 2.1 g
Kalorie 376.3 kJ / 90 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 14.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...