自製醃菜炒肉末

自製醃菜炒肉末

4.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
1 完整食譜

Składniki

  • 綠色蔬菜 (如:油菜、芥菜、小松菜)
    250 克
  • 15 克
  • 豬肉絲 切小丁(約0.5公分)
    150 克
  • 蠔油
    5 克
  • 米酒
    10 克
  • 冷開水
    500 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 15 克
  • 新鮮紅辣椒 切小段
    15 克
  • 5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Białko 35.2 g
Kalorie 1661.1 kJ / 398.6 kcal
Tłuszcz 21.5 g
Błonnik 4.7 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...