Urządzenia i Akcesoria
藥燉排骨
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
水1200 克
-
排骨 以熱水川燙去血水500 克
-
米酒50 克
-
中藥包 (詳見要訣)1 包
-
薑 切片10 克
-
當歸10 克
-
枸杞1 大匙
-
醬油1 大匙
-
鹽 依個人口味調整1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
24.5 g
Kalorie
1634.5 kJ /
392.5 kcal
Tłuszcz
30.5 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
尚讚!台灣味
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan