Urządzenia i Akcesoria
泡椒猪肝
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
3 人份
Składniki
-
猪肝 切薄片220 克
-
豆瓣酱 郫县豆瓣酱1 茶匙
-
玉米淀粉1 茶匙
-
蚝油1 茶匙
-
菜籽油70 克
-
蒜头 切片3 瓣
-
姜 切丝2 片
-
泡椒 切段4 - 5 颗
-
花椒1 茶匙
-
韭菜 切段50 克
-
糖½ 茶匙
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
280.3 mg
Białko
15.2 g
Kalorie
1369.7 kJ /
327.7 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
6.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
年味
10 Przepisów
Chiny
Chiny