泡椒凤爪

泡椒凤爪

4.6 9 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
4 人份

Składniki

秘制泡椒水
  • 胡萝卜 切块
    80 克
  • 泡椒 选择绿泡椒,另留300克泡椒水备用
    50 克
  • 芹菜 切段
    40 克
  • 300 克
  • 香叶
    1 片
  • 洋葱 切片
    100 克
  • 白醋
    50 克
  • 切丝
    5 克
  • ½ 茶匙
煮凤爪
  • 1000 克
  • 2 片
  • 香叶
    1 片
  • 料酒
    25 克
  • 1 茶匙
  • 1 支
  • 鸡爪 剪去脚趾,一切二
    500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 30.7 g
Kalorie 1433 kJ / 342 kcal
Tłuszcz 20.8 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 7.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...