Urządzenia i Akcesoria
泡椒凤爪
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
4 人份
Składniki
秘制泡椒水
-
胡萝卜 切块80 克
-
泡椒 选择绿泡椒,另留300克泡椒水备用50 克
-
芹菜 切段40 克
-
水300 克
-
香叶1 片
-
洋葱 切片100 克
-
白醋50 克
-
姜 切丝5 克
-
盐½ 茶匙
煮凤爪
-
水1000 克
-
姜2 片
-
香叶1 片
-
料酒25 克
-
盐1 茶匙
-
葱1 支
-
鸡爪 剪去脚趾,一切二500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
30.7 g
Kalorie
1433 kJ /
342 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
辣味中国
70 Przepisów
Chiny
Chiny