Urządzenia i Akcesoria
Cajun Chicken Gumbo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
all-purpose flour4 ½ oz
Rice
-
long-grain rice10 oz
-
water35 oz
-
salt1 tsp
Gumbo
-
garlic cloves4
-
fresh parsley leaves and tender stems1 oz
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
yellow onions quartered4 oz
-
green bell peppers cored and cut into pieces (1 in.)4 oz
-
celery cut into pieces (½ in.)4 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
Cajun spice mix1 - 2 tbsp
-
dried bay leaves3
-
vegetable oil6 oz
-
chicken stock28 oz
-
chicken stock paste (opcjonalnie) (see Tip)4 tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless halved16 oz
-
andouille sausage, pre-cooked sliced in rounds (1 in.)6 oz
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
green onions sliced, to serve3
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1162.2 mg
Białko
25.3 g
Kalorie
3236.8 kJ /
773.6 kcal
Tłuszcz
46.8 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mardi Gras
12 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Chicken Étouffée
1 godz. 25 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Cajun Gumbo
1 godz. 30 min
Sweet and Sour Pork
35 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Pork and Green Beans Sauté
45 min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 godz. 10 min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 min
Kung Pao Chicken
1 godz. 5 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min