Urządzenia i Akcesoria
Cajun Chicken Gumbo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
all-purpose flour4 ½ oz
Rice
-
long-grain rice10 oz
-
water35 oz
-
salt1 tsp
Gumbo
-
garlic cloves4
-
fresh parsley leaves and tender stems1 oz
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
yellow onions quartered4 oz
-
green bell peppers cored and cut into pieces (1 in.)4 oz
-
celery cut into pieces (½ in.)4 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
Cajun spice mix1 - 2 tbsp
-
dried bay leaves3
-
vegetable oil6 oz
-
chicken stock28 oz
-
chicken stock paste (opcjonalnie) (see Tip)4 tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless halved16 oz
-
andouille sausage, pre-cooked sliced in rounds (1 in.)6 oz
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
green onions sliced, to serve3
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1162.2 mg
Białko
25.3 g
Kalorie
3236.8 kJ /
773.6 kcal
Tłuszcz
46.8 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mardi Gras
12 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chicken Marsala
40min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Chicken Étouffée
1h 25min
Sticky Sesame Chicken
40min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Hoisin Pork Bowl
45min
Soy Poached Chicken
50min
Mediterranean Chicken
35min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min