Urządzenia i Akcesoria
Florentine Meatballs and Linguine
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Florentine Meatballs
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
fresh baby spinach de-stemmed5 oz
-
garlic cloves divided4
-
milk2 oz
-
onion powder1 tbsp
-
oregano fresh or dried1 tsp
-
ground beef crumbled16 oz
-
grated Parmesan cheese1 oz
-
large egg1
-
bread crumbs3 oz
-
salt1 tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
yellow onions in pieces3 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 oz
Pasta and Sauce
-
canned crushed tomatoes30 oz
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
fresh basil leaves torn, divided8 - 10
-
water43 oz
-
12 oz linguine, driedspinach linguine, dried12 oz
-
Parmesan cheese shaved, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2464 kJ /
589 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Painted Green
14 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Salisbury Steak TV Dinner
1 godz.
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Golden Spiced Turkey Kefta
30 min
Tunisian Beef Ribs
4 godz. 55 min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Strawberry BBQ Meatballs
45 min
Turkey Bolognese Sauce
50 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1 godz. 10 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min