Urządzenia i Akcesoria
Florentine Meatballs and Linguine
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Florentine Meatballs
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
fresh baby spinach de-stemmed5 oz
-
garlic cloves divided4
-
milk2 oz
-
onion powder1 tbsp
-
oregano fresh or dried1 tsp
-
ground beef crumbled16 oz
-
grated Parmesan cheese1 oz
-
large egg1
-
bread crumbs3 oz
-
salt1 tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
yellow onions in pieces3 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 oz
Pasta and Sauce
-
canned crushed tomatoes30 oz
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
fresh basil leaves torn, divided8 - 10
-
water43 oz
-
12 oz linguine, driedspinach linguine, dried12 oz
-
Parmesan cheese shaved, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2464 kJ /
589 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Painted Green
14 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Salisbury Steak TV Dinner
1hod.
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1hod.
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min.
Golden Spiced Turkey Kefta
30min.
Tunisian Beef Ribs
4hod. 55min.
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1hod. 45min.
Strawberry BBQ Meatballs
45min.
Turkey Bolognese Sauce
50min.
Meatloaf with Mushroom Sauce
1hod. 30min.
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40min.
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1hod. 10min.
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1hod. 5min.