![Florentine Meatballs and Linguine Florentine Meatballs and Linguine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/351967C6-15C2-4B1C-911A-92ACCD6D53DA/Derivates/a7f5f981-c425-4f66-8f86-b39b5af9d828.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Florentine Meatballs
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 5 oz fresh baby spinach, de-stemmed
- 4 garlic cloves, divided
- 2 oz milk
- 1 tbsp onion powder
- 1 tsp oregano, fresh or dried
- 16 oz ground beef, crumbled
- 1 oz grated Parmesan cheese
- 1 large egg
- 3 oz bread crumbs
- 1 tsp salt
- ¼ tsp fresh ground black pepper
- 3 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
Pasta and Sauce
- 30 oz canned crushed tomatoes
- 1 tsp salt
- 1 tsp sugar
- 8 - 10 fresh basil leaves, torn, divided
- 43 oz water
-
12
oz spinach linguine, dried
lub 12 oz linguine, dried - Parmesan cheese, shaved, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2464 kJ / 589 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min
Chicken Noodle Soup
50min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Mediterranean Chicken
35min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1h 45min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35min
Salisbury Steak TV Dinner
1 godz.
Chicken Stroganoff Soup
55 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min