Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 175 g de agua
- 300 g de harina de trigo
- 1 cucharadita de sal
- 60 g de aceite de oliva
- 600 g de hojas de acelgas en trozos
- 1 - 2 dientes de ajo
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de cebolleta en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 924 kJ / 220 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 32.2 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 454.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Guiso de verduras italiano
40 dk
Pastel de zanahoria y brócoli
1 Std. 10 Min
Quiche integral de espinacas y jamón
2h
Quiche de calabaza y queso feta
2h 20min
Calabaza rellena a la provenzal
1 Std. 10 Min
Pastel de repollo
45 dk
Tortilla de arroz rellena de espinaca y queso
45 dk
Bizcocho de pera con jengibre
1sa
Milhojas de verduras
1 godz. 30 min
Rollitos de berenjena con crema de zanahoria
15h 5min
Pastel de huevo y hierbas frescas
1h 50min
Quiche vegetariana con espinacas y pimiento rojo
1sa