Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 175 g de agua
- 300 g de harina de trigo
- 1 cucharadita de sal
- 60 g de aceite de oliva
- 600 g de hojas de acelgas en trozos
- 1 - 2 dientes de ajo
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de cebolleta en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 924 kJ / 220 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 32.2 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 454.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pudin de brócoli
1h
Albóndigas de berenjena con salsa de pimientos
2 Std. 45 Min
Calabaza rellena a la provenzal
1h 10min
Frittata de calabacín con ricota
40min
Guiso vegetariano de invierno
40min
Curry vegano de berenjenas
50min
Quiche de calabaza y queso feta
2h 20min
Quiche vegetariana con espinacas y pimiento rojo
1h
Pastel de zanahoria y brócoli
1h 10min
Coliflor Mac and Cheese
1h 40min
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50min
Lombarda a la naranja con albóndigas de pavo
50min