Urządzenia i Akcesoria
Cebollas fermentadas
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 96 godz.
500 g
Składniki
-
500 g de cebolla roja en rodajas de 1 mm
-
10 g de sal
-
250 g de agua
-
30 g zumo de limón
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
1.2 mg
Białko
6 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pesto de rúcula y avellanas
5 min
Mantequilla de polenta vegana
25 min
Sal de algas para pescados y mariscos
5 min
Pan naan con coliflor especiada, crema de queso feta y tahini de matcha
1 godz. 20 min
Jaroset
15 min
Mantequilla y suero de leche
20 min
Yogur natural
14 godz.
Berenjenas con salsa de miso
50 min
Tabulé - Líbano
2 godz. 15 min
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1 godz. 10 min
Pan de maíz, sardinas a la parrilla y piquillos
3 godz. 45 min
Mermelada agridulce de tomate
30 min