Urządzenia i Akcesoria
Peruvian Seabass Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions
Składniki
Peruvian yellow capsicum marinade
-
yellow capsicums cut in pieces320 g
-
milk140 g
-
water160 g
-
celery stalk10 g
-
fresh ginger5 g
-
shallots (approx. 3 shallots)30 g
-
lime juice30 g
-
salt1 pinch
-
Hainan yellow capsicum sauce½ tsp
-
light soy sauce1 tbsp
Raw seabass salad
-
seabass fillets400 g
-
sea salt10 g
-
sweet corn on the cob separate kernels and leaves1
-
water500 g
-
fresh red chillies5 g
-
shallots20 g
-
lime juice40 g
-
English celery leaves only4 stalks
-
fresh coriander leaves only4 stalks
-
crispy fried shallots30 g
-
freshly ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.6 g
Kalorie
595 kJ /
142 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
8.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Drumettes with Beer Sauce
Brak ocen
Mapo tofu
15 min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Taiwanese sticky rice
1 godz. 40 min
Sardines with tomato couscous
55 min
Nut bolognese
35 min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Mushroom pie
1 godz. 40 min
Broccoli burgers with radish salsa
1 godz.
Yasai Yaki
25 min
Miso fish with Asian greens
24 godz. 45 min