![Peruvian Seabass Salad Peruvian Seabass Salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/68F4D38E-60AA-4997-8F44-C4D445734F1C/Derivates/35424DF4-15BA-4A59-A35F-EA043FF47505.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Peruvian yellow capsicum marinade
- 320 g yellow capsicums, cut in pieces
- 140 g milk
- 160 g water
- 10 g celery stalk
- 5 g fresh ginger
- 30 g shallots (approx. 3 shallots)
- 30 g lime juice
- 1 pinch salt
- ½ tsp Hainan yellow capsicum sauce
- 1 tbsp light soy sauce
Raw seabass salad
- 400 g seabass fillets
- 10 g sea salt
- 1 sweet corn on the cob, separate kernels and leaves
- 500 g water
- 5 g fresh red chillies
- 20 g shallots
- 40 g lime juice
- 4 stalks English celery, leaves only
- 4 stalks fresh coriander, leaves only
- 30 g crispy fried shallots
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 595 kJ / 142 kcal
- Białko
- 11.6 g
- Węglowodany
- 8.4 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Kimchi chicken
35 min
Black-eyed bean stew with whole squid
5h 15min
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Tahini and almond ice lollies
Brak ocen
Spicy Bean Curds
1 godz. 15 min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45 min
Cod with aïoli
40 min
Squid à la provençale
55 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Chicken with red peppers
1 godz. 5 min
Stir-fried noodles with vegetables
30 min
Chickpea soup with spinach
40 min