Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 hojas de gelatina
- 250 g de uvas (blancas o rojas) maduras
- 250 g de zumo de naranja
- 30 g de zumo de limón
- 20 g de azúcar (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 273 kJ / 65 kcal
- Białko
- 1.97 g
- Węglowodany
- 13.65 g
- Tłuszcz
- 0.12 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasteles de patata y salmón fresco
40 min
Lentejas con arroz y manzana
2h 35min
Puré de pescado blanco cocido (en cubitos)
5h 15min
Sopita de arroz
20 min
Salsa ligera de tomate
20 min
Quinoa con pasas, manzana, pera y zanahoria
25 min
Puré de arroz y calabacín con pavo
20 min
Gelatina de leche con frutas
6h 20min
Papilla de harina tostada
25 min
Pasta con hinojo y merluza
25 min
Crema de patata, lechuga y arroz
30 min
Harina de arroz precocida
40 min