Bacalao confitado con alioli de ajo negro

Bacalao confitado con alioli de ajo negro

4.4 17 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

Alioli de ajo negro
  • 250 g de aceite de girasol
  • 3 - 4 dientes de ajo negro
  • 100 g de leche
  • ¼ - ½ cucharadita de sal
  • ½ cucharadita de zumo de limón
Bacalao confitado
  • 250 g de agua
  • 1 ramillete de espárragos verdes cortados en láminas
  • 150 g de pulpa de calabaza en bastones
  • 6 lomos de bacalao desalado (aprox. 900 g)
    6 lomos de bacalao fresco, al punto de sal (aprox. 900 g)

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 325 kcal / 1362 kJ
Białko 28.68 g
Tłuszcz 22.06 g
Węglowodany 3.18 g
Błonnik 1.07 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...