Urządzenia i Akcesoria
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
880 g
Składniki
-
raw beetroots600 g
-
water1500 g
-
malt vinegar300 g
-
light brown sugar4 tbsp
-
salt1 tsp
-
dried bay leaf1
-
whole cloves2
-
black peppercorns8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 880 g
Sód
2871.1 mg
Białko
10 g
Kalorie
1918.3 kJ /
458.5 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
17.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
95.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Tomato relish
2 godz. 10 min
Lemon curd
20 min
Mushroom risotto
30 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Ginger fluff
50 min
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1 godz. 10 min
Burnt orange marmalade
14 godz. 20 min
Community fave brown rice salad
55 min
Chloe's caramel fudge
24 godz. 30 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Fruity dream
10 min