Urządzenia i Akcesoria
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
880 g
Składniki
-
raw beetroots600 g
-
water1500 g
-
malt vinegar300 g
-
light brown sugar4 tbsp
-
salt1 tsp
-
dried bay leaf1
-
whole cloves2
-
black peppercorns8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 880 g
Sód
2871.1 mg
Białko
10 g
Kalorie
1918.3 kJ /
458.5 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
17.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
95.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
French onion dip
45 min
Herb and garlic dip
5 min
Burnt orange marmalade
14 godz. 20 min
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
Pears in orange syrup
45 min
Shredded Lettuce
10 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Lemon curd
20 min
Cheese and bacon scones
35 min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
Ginger fluff
50 min