Urządzenia i Akcesoria
Christmas Cake (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
34 portions
Składniki
-
green apples (approx. 2 large), peeled and cored300 g
-
orange 2 tsp of zest and juiced1
-
dried figs cut into halves100 g
-
mixed dried fruit500 g
-
dried cranberries70 g
-
jam of choice, sugar free160 g
-
brandy (see Tips)125 g
-
eggs3
-
wholemeal self-raising flour (see Tips)200 g
-
cocoa powder15 g
-
mixed spice2 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
blanched almonds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
52.6 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
467.9 kJ /
112.1 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
20.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free focaccia bread
1 godz.
Ginger fluff
50 min
Date and nut balls
20 min
Orange sponge cake
1 godz.
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Set and forget rice pudding
1 godz. 10 min
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min
Banana bread (Diabetes)
1 godz. 15 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Café-style banana bread
1 godz. 45 min
Mini carrot and almond cakes
1 godz. 25 min
Better banana cake
45 min