Urządzenia i Akcesoria
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter softened, plus extra for greasing120 g
-
water500 g
-
apples peeled, cored and cut into thin wedges (see Tips)300 g
-
sultanas (optional)30 g
-
cinnamon quill1
-
feijoas (approx. 2-3 feijoas), peeled and cut into wedges (see Tips)200 g
-
stem ginger cut into pieces (5 mm - see Tips)40 g
-
caster sugar plus extra for sprinkling120 g
-
eggs2
-
milk (see Tips)20 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
plain flour120 g
-
baking powder2 tsp
-
nutmeg¼ tsp
-
salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
164.7 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1693.3 kJ /
403.2 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
11.4 g
Węglowodany
53.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Christmas cake
196h 35min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Stewed fruit compote
55min
Feijoa jelly
27h 40min
Feijoa chutney
1h 15min
Feijoa crumble slice
1h 5min
Spiced fruit loaf
2h 30min
Grape bakewell tart
1h 20min
Fruit scones
30min
Date and nut loaf
1h 20min
Traditional Christmas cake
3h 15min