Urządzenia i Akcesoria
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
4 porties
Składniki
-
wortelen in stukken (± 5 cm)150 g
-
sjalot1
-
zoete aardappelen in stukken300 g
-
eieren3
-
bloem100 g
-
bakpoeder½ tl
-
grove havervlokken60 g
-
currypoeder1 el
-
zout1 ½ tl
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
komijnzaad¼ tl
-
olie om te bakken
Rabarber-anijs compote
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)800 g
-
anijsschnaps (bv. Pernod)20 g
-
suiker50 g
-
water40 g
-
maïzena (zetmeel)2 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
12.8 g
Kalorie
2076.8 kJ /
497 kcal
Tłuszcz
16.2 g
Błonnik
12.7 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rabarber
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Zuivelvrije tzatziki
Brak ocen
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15 min
Hartige Ratatouille Taart
1 godz. 30 min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Brak ocen
Paaspastei
Brak ocen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4 godz.
Paella met kidneybonen
55 min
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1 godz. 15 min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1 godz.
Pompoenbrood
1 godz. 45 min