Urządzenia i Akcesoria
Zalmburgers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 stuks
Składniki
-
verse dille enkel de blaadjes15 g
-
uien gehalveerd50 g
-
zalmfilet, bevroren, met of zonder vel ontdooid en in stukken (3-4 cm) (zie tip)250 g
-
wit brood in stukken50 g
-
ei1
-
citroenschil, geraspt½ tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
plantaardige olie om te frituren
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
16 g
Kalorie
853 kJ /
204 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Burgertijd!
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Knapperige granola
2 godz.
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Brak ocen
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 godz.
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 godz. 10 min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Brak ocen
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 min
Indische kippenburger
4 godz.
Loempia’s
55 min
Chili van rund met citroenfeta
45 min
Quiche met kip en peer
2 godz. 40 min
Rundsburgers met kaasvulling
40 min
Pitabrood
2 godz.