Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Épluchage
- 800 g de betterave, crue, coupée en deux (± 5 cm de large)
- 600 g d'eau
Cuisson des betteraves
- 995 g d'eau (pas plus haut que le niveau de remplissage max. de 2,2 l)
- ½ c. à café de sel, selon vos goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 268 kJ / 63.8 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 11.2 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 628.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade carottes râpées (TM6)
10min
L'aventure Vorwerk - Starmix
5min
Paillassons de pommes de terre
35 min
Salade de concombre à l'aneth
10min
Salade de concombre à l'aneth (TM6)
10min
Trempette aux noix de cajou à l'aneth
8h 10min
Betteraves Sous vide
40 min
Salade de chou
10min
Sauce barbecue aux oignons doux et à l'érable
30 min
Gruau à l'érable avec pommes et bleuets
20min
Bouillon de poulet maison
50 min
Salade de brocoli, poivron rouge et pignons
10min