Urządzenia i Akcesoria
Camille carrot and almond cakes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 portions
Składniki
-
raw sugar200 g
-
raw almonds50 g
-
carrots cut into pieces (3 cm)200 g
-
orange juice (approx. 1½ oranges)90 g
-
eggs2
-
grapeseed oil100 g
-
full cream milk100 g
-
plain flour300 g
-
sea salt1 pinch
-
baking powder2 tsp
-
flaked almonds for garnishing40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
90.9 mg
Białko
6 g
Kalorie
1255.5 kJ /
298.9 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
37.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yoghurt cake
1 godz. 40 min
Almond and blueberry breakfast muffins
50 min
Frozen strawberry cheesecake
24 godz.
Ham and zucchini quiche
1 godz. 45 min
Apricot macadamia biscuits
40 min
Health by chocolate torte (Skinnymixers)
45 min
Pumpkin loaf
1 godz. 45 min
Pepita almond Florentines
1 godz.
Coconut oat biscuits
45 min
Apple and cinnamon muffins
35 min
Apple cinnamon muffins
40 min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 min