Wersje kompatybilne
Cestini di pane con asparagi e crema al Parmigiano Reggiano
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cestini di pane
- 150 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 5 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
Crema al Parmigiano Reggiano
- 500 g di acqua
- 200 g di punte di asparagi
- 150 g di latte
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 20 g di farina tipo 00
- 2 g di sale
- 20 g di burro
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1029 kJ / 246 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 36.6 g
- Tłuszcz
- 8.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 632.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sformatini di patate con cuore filante
40 min.
Tortelli di zucca e Gorgonzola
1h 30 min.
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15 min.
Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano
3h
Braciole di maiale sottovuoto in salsa di cioccolato e pere caramellate
2h 55min
Medaglioni di nasello sottovuoto con barbabietole marinate e rucola
1 Std. 40 Min
Bicchierini tricolore
3h 30 min.
Involtini di pollo ripieni sottovuoto con salsa ai peperoni
2 Std. 10 Min
Crema al Parmigiano Reggiano
10 min.
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1h
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 min.
Pizza con salame piccante TM6
3h 30 min.