Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di olio di oliva
- 300 g di verdure miste (sedano, carote, porri), a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di cipolla, in 8 spicchi
- 50 g di concentrato di pomodoro
- 1 rametto di erbe aromatiche fresche miste (salvia, rosmarino), le foglioline
- 100 g di sale grosso
- 30 g di vino rosso
- 1 foglia di alloro secca
- 300 g di carne trita di manzo
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Białko
- 65 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 90 g
- Błonnik
- 13.6 g
- Sód
- 1982 mg
Alternatywne przepisy
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2h 30min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2h 40 min
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2h 40 min
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4h 30min
Castagne sottovuoto
1 godz. 30 min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5h 30min
Dado di carne
45 min
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
5h
Salsa verde "Bagnet"
15min
Tacchino tonnato sottovuoto
2h 40 min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 Std. 30 Min