Torta zucca e Golden syrup al Varoma
TM6 TM5

Torta zucca e Golden syrup al Varoma

2.3 (6 ocen)

Składniki

  • 80 g di Golden syrup (sciroppo di zucchero)
  • 300 g di polpa di zucca invernale a tocchetti (2-3 cm)
  • 180 g di burro a pezzi + q.b.
  • 3 uova
  • 240 g di farina autolievitante
  • 1 cucchiaino di cannella in polvere
  • ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
  • 1000 g di acqua
  • gelato alla crema, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
996 kJ / 238 kcal
Białko
4.4 g
Węglowodany
23.5 g
Tłuszcz
14 g
Błonnik
0.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy