黑豆卤肉便当

黑豆卤肉便当

4.3 27 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 40 min
1 完整食谱

Składniki

  • 干燥黑豆
    50 克
  • 浸泡黑豆
    适量
  • 洋葱 切块
    120 克
  • 蒜头
    1 瓣
  • 新鲜香菇 切块
    4 朵
  • 切末
    2 根
  • 五花肉 切小丁,0.5x0.5厘米
    120 克
  • 生抽
    10 克
  • 老抽
    5 克
  • 蚝油
    5 克
  • 10 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 五香粉
    2 小撮
  • 400 克
  • 提前浸泡1小时洗净沥干
    120 克
  • 广东菜心 洗净
    100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 完整食谱

Sód 1152.4 mg
Białko 42.3 g
Kalorie 4435 kJ / 1061 kcal
Tłuszcz 42.3 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 13 g
Węglowodany 133.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...