Urządzenia i Akcesoria
黑豆卤肉便当
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 40 min
1 完整食谱
Składniki
-
干燥黑豆50 克
-
水 浸泡黑豆适量
-
洋葱 切块120 克
-
蒜头1 瓣
-
新鲜香菇 切块4 朵
-
葱 切末2 根
-
五花肉 切小丁,0.5x0.5厘米120 克
-
生抽10 克
-
老抽5 克
-
蚝油5 克
-
糖10 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
五香粉2 小撮
-
水400 克
-
米 提前浸泡1小时洗净沥干120 克
-
广东菜心 洗净100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食谱
Sód
1152.4 mg
Białko
42.3 g
Kalorie
4435 kJ /
1061 kcal
Tłuszcz
42.3 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
133.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻食便当
10 Przepisów
Chiny
Chiny