Urządzenia i Akcesoria
小炒鸡腿肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
油20 克
-
姜 切片10 克
-
蒜头6 - 7 瓣
-
干辣椒 切段3 支
-
花椒 约¼茶匙2 克
-
鸡腿肉 切3×3cm块400 克
-
新鲜二荆条 。切粒30 克
-
生抽20 克
-
蚝油10 克
-
糖 约¼茶匙2 克
-
青蒜 切2-3cm段50 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
348.9 mg
Białko
21.1 g
Kalorie
852.7 kJ /
203.8 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
8.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常鸡肉料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny