小炒鸡腿肉

小炒鸡腿肉

4.8 40 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 20 克
  • 切片
    10 克
  • 蒜头
    6 - 7 瓣
  • 干辣椒 切段
    3 支
  • 花椒 约¼茶匙
    2 克
  • 鸡腿肉 切3×3cm块
    400 克
  • 新鲜二荆条 。切粒
    30 克
  • 生抽
    20 克
  • 蚝油
    10 克
  • 约¼茶匙
    2 克
  • 青蒜 切2-3cm段
    50 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 348.9 mg
Białko 21.1 g
Kalorie 852.7 kJ / 203.8 kcal
Tłuszcz 9.5 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Węglowodany 8.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...