红烧萝卜

红烧萝卜

4.6 49 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 20 克
  • 白萝卜 切3×3厘米块
    400 克
  • 生抽
    10 克
  • 10 克
  • 老抽
    10 克
  • 青蒜 切末
    1 根

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 685.3 mg
Białko 2.1 g
Kalorie 627 kJ / 150 kcal
Tłuszcz 10.2 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 14.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...