Urządzenia i Akcesoria
红烧萝卜
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
油20 克
-
白萝卜 切3×3厘米块400 克
-
生抽10 克
-
糖10 克
-
老抽10 克
-
青蒜 切末1 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
685.3 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
627 kJ /
150 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
21天快手菜
21 Przepisów
Chiny
Chiny