Urządzenia i Akcesoria
韭菜盒子
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 个
Składniki
面团
-
中筋面粉230 克
-
水120 - 130 克
-
油10 克
-
盐 (约¼茶匙)1 克
韭菜内馅
-
鸡蛋(约53-63克)2 颗
-
油15 克
-
淡味虾皮20 克
-
韭菜 切小段,约0.5厘米300 克
-
麻油30 克
-
蚝油10 克
-
白胡椒粉 (约¼茶匙)1 克
-
五香粉1 小撮
-
盐 (约1茶匙)5 克
制作
-
油 煎饼用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
512.4 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
1123 kJ /
268.7 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
31.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
基础中式面点
10 Przepisów
Chiny
Chiny