Urządzenia i Akcesoria
老干妈炒花菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
蒜头 切片2 瓣
-
老干妈风味豆豉25 克
-
油10 克
-
白花菜,切小朵400 克
-
水40 克
-
生抽15 克
-
糖2 克
-
白芝麻 熟的,装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3.6 g
Kalorie
401 kJ /
96 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
7.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
辣味中国
70 Przepisów
Chiny
Chiny
魔法
33 Przepisy
Chiny
Chiny