绿豆糕

4.2 56 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
12 颗

Składniki

  • 1000 克
  • 去壳绿豆 浸泡4小时后沥干水分
    200 克
  • 无盐黄油
    60 克
  • 冰糖粉
    15 克
  • 麦芽糖
    40 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 块

Białko 3.7 g
Kalorie 482.3 kJ / 115.3 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 13.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...