Cheesecake alle pesche

Cheesecake alle pesche

4.1 38 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
10 fette

Składniki

  • 100 g di zucchero
  • 1 limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca) e il succo spremuto
  • 500 g di pesche a cubetti (0.5-1 cm)
  • 200 g di biscotti tipo Digestive a pezzi
  • 80 g di burro a pezzi
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 300 g di formaggio fresco spalmabile
  • 10 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti
  • 2 cucchiai di acqua
Terminare la preparazione
  • 60 g di confettura di pesche
  • 2 - 3 pesche a fette

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 392.9 kcal / 1643.7 kJ
Białko 5.6 g
Tłuszcz 26.3 g
Węglowodany 35.7 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 15.9 g
Sód 156.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...