Cheesecake alle pesche

Cheesecake alle pesche

4.1 38 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
10 fette

Składniki

  • di zucchero
    100 g
  • limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca) e il succo spremuto
    1
  • di pesche a cubetti (0.5-1 cm)
    500 g
  • di biscotti tipo Digestive a pezzi
    200 g
  • di burro a pezzi
    80 g
  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    250 g
  • di formaggio fresco spalmabile
    300 g
  • di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti
    10 g
  • di acqua
    2 cucchiai
Terminare la preparazione
  • di confettura di pesche
    60 g
  • pesche a fette
    2 - 3

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 392.9 kcal / 1643.7 kJ
Białko 5.6 g
Tłuszcz 26.3 g
Węglowodany 35.7 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 15.9 g
Sód 156.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...