手撕包菜浇头

手撕包菜浇头

4.4 14 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
2 人份

Składniki

  • 30 克
  • 新鲜小米椒 切片
    3 根
  • 蒜头 切片
    3 瓣
  • 2 片
  • 带皮五花肉 冷冻2小时后切0.5厘米薄片
    150 克
  • 卷心菜 切块
    250 克
  • 生抽
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 166.9 mg
Białko 10.6 g
Kalorie 2052.5 kJ / 490.5 kcal
Tłuszcz 43.6 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 11.5 g
Węglowodany 17.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...