Urządzenia i Akcesoria
手撕包菜浇头
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
2 人份
Składniki
-
油30 克
-
新鲜小米椒 切片3 根
-
蒜头 切片3 瓣
-
姜2 片
-
带皮五花肉 冷冻2小时后切0.5厘米薄片150 克
-
卷心菜 切块250 克
-
生抽15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
166.9 mg
Białko
10.6 g
Kalorie
2052.5 kJ /
490.5 kcal
Tłuszcz
43.6 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常盖浇饭
10 Przepisów
Chiny
Chiny