Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 400 g di farro integrale
- 10 - 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 400 - 800 g di acqua + q.b. per ammollo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 730 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cottura del riso basmati
35 Min
Cottura del farro perlato
35 Min
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55 Min
Cottura del riso a chicco lungo
35 Min
Cottura del miglio
45min
Cottura del bulgur a grana media
35 Min
Farrotto integrale alle verdure
50min
Insalata di orzo
40 min
Riso integrale con peperoni insaporiti (Modalità Cuoci riso)
1h
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30 Min
Insalata di riso integrale
55 Min
Insalata di farro perlato alla greca
30 Min