![Cottura del farro integrale Cottura del farro integrale](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ce8e0962-c0ea-4026-a1f2-6926baf2e555/Derivates/03c5c291-58d9-4993-a5d1-ca7356dc7626.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 400 g di farro integrale
- 10 - 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 400 - 800 g di acqua + q.b. per ammollo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 730 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata riso venere, salmone e fragole
1h 30min
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30min
Insalata di riso integrale
55 min
Cottura del miglio
45min
Insalata di orzo
40p
Cottura del bulgur a grana media
35 Min
Cottura del riso a chicco lungo
35 Min
Cannellini a Cottura Lenta
14h 40min
Cottura del farro perlato
35 Min
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55 min
Cottura del riso basmati
35 Min
Ceci a Cottura Lenta
14h 40min