Cottura del farro integrale
TM6

Cottura del farro integrale

4.5 (12 ocen)

Składniki

  • 200 - 400 g di farro integrale
  • 10 - 20 g di olio extravergine di oliva
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 400 - 800 g di acqua + q.b. per ammollo

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1234 kJ / 295 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
45 g
Tłuszcz
5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
0.4 g
Sód
730 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy